Страва подається з гарніром на вибір (картопля фрі, картопля по-селянськи, запечені овочі або гречотто з грибами).
Томлені ребра зі свинини
Рум`яні свинячі ребра, томлені зі спеціями та ароматним соусом Татакі, стануть зіркою будь-якого столу. Томлене м`ясо ми готуємо протягом 4,5 годин, щоб вам залишилося лише нагріти його та подати до столу.
До свинячих ребер ми підібрали солодкувато-пряний соус Татакі, який витончено підкреслює смак м`яса й надає йому азійського колориту. Соковите та ніжне м`ясо легко відокремлюється від кісточки.
Три причини замовити томлені ребра зі свинини в Meat Bar:
-
фермерська свинина найвищої якості;
-
унікальна технологія приготування протягом 4,5 годин;
-
власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.
Томлені ребра зі свинини можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.