Страва подається з гарніром на вибір (картопля фрі, картопля по-селянськи, запечені овочі або гречотто з грибами).
Томлені ребра з яловичини
Рум`яні яловичі ребра, томлені зі спеціями та ароматним соусом Абердин чудово підійдуть для ланчу, поживного обіду чи вишуканої вечері. Томлене м`ясо ми готуємо протягом 4,5 годин, поки воно не стане винятково ніжним та соковитим.
До ребер ми підібрали пряний соус Абердин на основі соєвого соуса, імбиру, кімчі та кінзи. Соковите та ніжне м`ясо легко відокремлюється від кісточки.
Три причини замовити томлені ребра з яловичини в Meat Bar:
-
фермерська яловичина найвищої якості;
-
унікальна технологія приготування протягом 4,5 годин;
-
власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.
Томлені ребра з яловичини можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.