Томлені ребра з яловичини - М'ясторія

Томлені ребра з яловичини - М'ясторія

Немає в наявності
М`ясна частина
Лопатка
Тип м`яса
Яловичина
Вид стейку
На кістці
Спосіб доставки:

Опис

Страва подається з гарніром на вибір (картопля фрі, картопля по-селянськи, запечені овочі або гречотто з грибами).

Томлені ребра з яловичини

Рум`яні яловичі ребра, томлені зі спеціями та ароматним соусом Абердин чудово підійдуть для ланчу, поживного обіду чи вишуканої вечері. Томлене м`ясо ми готуємо протягом 4,5 годин, поки воно не стане винятково ніжним та соковитим.

До ребер ми підібрали пряний соус Абердин на основі соєвого соуса, імбиру, кімчі та кінзи. Соковите та ніжне м`ясо легко відокремлюється від кісточки. 

Три причини замовити томлені ребра з яловичини в Meat Bar:

  • фермерська яловичина найвищої якості;

  • унікальна технологія приготування протягом 4,5 годин;

  • власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.

Томлені ребра з яловичини можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.


Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Truffle steak night 2

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.