Бургер бокс - М'ясторія

Бургер бокс - М'ясторія

Немає в наявності
Тип м`яса
Яловичина
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
8.63
Білки (на 100 г)
2.36
Вуглеводи (на 100 г)
1.78
Калорійність (на 100 г)
94.37
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
104.12
Білки (1 порц.)
28.45
Вуглеводи (1 порц.)
21.43
Калорійність (1 порц.)
1139.23
Спосіб доставки:

Опис

Бургер бокс

Компактний набір з трьох фірмових бургерів з біфштексами з витриманої мармурової яловичини Абердин. Ця яловичина стала еталонною завдяки винятковій ніжності та високому ступеню мармуровості м`яса. М`ясо для біфштексів витримується вологим способом протягом 14-21 дня. Така технологія надає яловичині ніжності та яскравого смаку. 

Білі булочки, сир чеддер, зелень, помідори, солоні огірочки, а також картопля фрі з хрумкою скоринкою. Особливого смаку страві надасть фірмовий соус, який смакує з картоплею. 

Три приводи замовити Бургер-Бокс в Meat Bar:

  • три фірмові бургери з витриманою яловичиною Абердин;

  • хрумка картопля фрі та фірмовий соус до неї;

  • повноцінний обід для невеликої компанії!

Вага: 900 / 250 / 60 г.

Бургер бокс можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.