Млинці з яловичиною
Млинці з ніжною мармуровою яловичиною в поєднанні з домашнім яйцем та солодкою, обсмаженою на вершковому маслі цибулею. Подаються зі сметаною.
Вага: 190 г.
| Тип м`яса | Яловичина | 
| Жири (на 100 г) | 8.76 | |
| Білки (на 100 г) | 0.36 | |
| Вуглеводи (на 100 г) | 0.39 | |
| Калорійність (на 100 г) | 81.88 | 
| Жири (1 порц.) | 25.2 | |
| Білки (1 порц.) | 1.03 | |
| Вуглеводи (1 порц.) | 1.13 | |
| Калорійність (1 порц.) | 235.39 | 
Опис
Млинці з ніжною мармуровою яловичиною в поєднанні з домашнім яйцем та солодкою, обсмаженою на вершковому маслі цибулею. Подаються зі сметаною.
Вага: 190 г.
Залишити відгук
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
 
                    М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
	 1) Яловичина
	2) Свинина
	3) Курятина
	4) Кролятина
	5) Качине м'ясо
	І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.
