Свиняча грудинка в рукаві
Поділитися:

Свиняча грудинка в рукаві

Свиная грудинка в рукаве.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу грудинку ромиваємо та обсушуємо.

2. Для просочення м'яса необхідно зробити соус. Змішуємо бальзамічний оцет, соєвий соус, гірчицю і мед. Французьку гірчицю і бальзамічний оцет бажано не замінювати звичайними столовими інгредієнтами. Вийде інший смак. Кожен зубчик часнику ріжемо на 4-5 частинок.

3. По всій довжині свинячої грудинки робимо безліч надрізів глибиною 1 см. Солимо м'ясо з усіх боків.

4. Вливаємо чайною ложкою в кожен отвір соус і вкладаємо шматочки часнику.

5. Після того, як кожен отвір буде заповнено, обмащуємо весь шматок соусом і перчимо.

6. Свинячу грудинку кладемо в рукав для запікання в духовці. Випікаємо при температурі 200º півтори години.

7. Якщо хочете, щоб на грудинці утворилася легка хрустка скоринка, розірвіть рукав за 10-15 хвилин до закінчення приготування.


Свиняча грудинка вийде соковитою і ароматною, так як випікається вона у власному соці. Смачного!

    

Статті та рецепти

  • Бургери, що мікрохвилюють – революційна новинка від «М`ясторія»
    «М`ясторія» не перестає дивувати. Представляємо лінійку бургерів, що мікрохвилюють. Смачно, швидко, а головне легко – ось як можна описати ці страви! Завдяки спеціальній технології паковання булочка залишається пухкою, а м`ясо смакує так, ніби його щойно зняли з вогню.
  • Новорічне передзамовлення від «М`ясторія»
    Передзамовлення – це зручно, швидко та продумано до дрібниць. Великий вибір страв від салатів до основних страв і навіть подарункових наборів зробить будь-яке свято незабутнім. З новорічним передзамовленням від «М`ясторія» ви можете відкинути турботи та насолоджуватись приємними моментами з близькими.
  • Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
    «М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook! — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!