Соус Сацебелі по-новому
Поділитися:

Соус Сацебелі по-новому

Соус Сацебели по-новому.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Стиглі м'ясисті помідори обливаємо окропом, очищуємо від шкірки.

2. Нарізаємо помідори дрібними кубиками та тушкуємо у каструлі.

3. За смаком додаємо сіль, перець і спеції. Продовжуємо тушкувати, щоб маса загустішала.

4. Часник подрібнюємо за допомогою ножа або спеціального преса, стручки перцю дрібно нарізаємо. Відправляємо до каструлі з томатним соусом.

5. За декілка хвилин до закінчення приготування додаємо до соусу подрібнену зелень.

6. Залишаємо соус на деякий час, щоб він охолов та став більш насиченим.


Подавайте соус Сацебелі до будь-яких м'ясних страв. Смачного!


Ви можете замовити готові гострі томатні соуси в нашому магазині:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр


Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.