Нова колекція бургерів від «М`ясторії»
«М`ясторія» — це ледь не єдиний ресторан у Києві, де можна скуштувати бургери з витриманою мармуровою яловичиною. Біфштекси ми готуємо з тієї ж преміальної яловичини, з якої виготовляємо наші стейки. Ферментація залежно від виду витримки (суха чи волога) триває 14-45 днів.
Наші бургери завжди були популярними серед наших гостей, але занадто «класичними». Тому бренд-шеф «М`ясторії» підготував до запуску нову колекцію бургерів. У їхній основі ті ж біфштекси з відбірної витриманої яловичини, але в новому і сучасному амплуа.
Що змінилося?
- булочка бріош. Її виготовляють за авторським рецептом, щоб вона була повітряною та ніжною. Кожну половинку ми змащуємо фермерським вершковим маслом та запікаємо в грилі;
- оригінальні поєднання. Камамбер та груша, індичка з сальсою із перців, солодкий цибулевий конфітюр та пікантний гірчичний огірок і багато інших — це привід відкрити для себе бургери по-новому;
- більше соусів. Тепер у кожному бургері поєдналося кілька фірмових соусів, які вигідно підкреслюють смак основного інгредієнта.
Кожен бургер подається з хрумкою картоплею або бататом фрі, а також класичним соусом.
Які вони — нові бургери?
Ваш улюблений бургер з класичним яловичим біфштексом кардинально змінив імідж. Тепер до його складу ми додали бекон, багато сиру Чеддер, пікантний гірчичний огірок, свіжі овочі та три нові соуси: гостро-солодкий Mississippi BBQ, пікантний Beef та сирний Чеддер. |
|
|
Big Beef — це той бургер, який втамує навіть найбільший апетит. Два яловичі біфштекси, багато тягучого сиру, золотистий бекон, цибулевий конфітюр, хрумкий гірчичний огірок, томат та листя шпинату. А ще поєднання трьох соусів — Mississippi BBQ, Beef і Чеддер. |
Томлений протягом 4,5 годин стейк Особуко, який буквально розпадається на волокна, ми доповнюємо свіжими овочами, цибулевим конфітюром, гірчичним огірком і фірмовими соусами Beef та Mississippi BBQ. |
|
|
Головна особливість цього бургера — спосіб дозрівання яловичини. Мармурову яловичину ми витримуємо у камері з гімалайською сіллю від 21 до 45 днів, щоб вона набула особливого смаку та ніжності. Її підкреслює Чеддер, помідор, салат Ромен, цибуля Марс і маринований гірчичний огірок. Два соуси (Beef і Mississippi BBQ) додають страві вишуканості й пікантності. |
Бургер з індичкою та копченим сиром Соковитий і ніжний біфштекс з індички вигідно поєднався з сальсою із печених солодких перців, хрумким беконом на грилі та копченим сиром Рамзес. Соуси Світ-чилі майо та Унагі утворюють ідеальний мікс, що підкреслює оригінальні смакові поєднання. |
|
|
Бургер з камамбером та грушевим чатні Вершково-гострий сир Камамбер, запечений у хрумкому паніруванні, стане чудово вегетаріанською альтернативою класичному біфштексу. Його смак доповнює чатні з груші, солодкуватий цибулевий конфітюр і листя руколи. |
І це ще не все!
Окрім нових бургерів, у меню «М`ясторії» тепер ви знайдете також фірмові сендвічі. Кожен із них подаємо з картоплею фрі та кетчупом, що робить страву повноцінним ланчем або вечерею.
У нашому асортименті:
- мелт із сиром та цибулевим конфітюром. Дует сирів Чеддер та Горгонзола, підкреслений солодкуватим цибулевим конфітюром, соусами Песто й Чеддер.
- рубен сендвіч з бріскетом. Для культового американського сендвіча ми готуємо яловичину протягом семи днів, потім обсмажуємо на грилі й доповнюємо капустою карі, гірчичним огірком і медово-гірчичним соусом.
Скуштувати бургери й сендвічі можна безпосередньо в ресторані «М`ясторія», а також замовити самовивозом або з доставкою додому. Куштуйте різні, щоб обрати улюблений і знову закохатися в знайому страву!