М'ясо по-японськи
Поділитися:

М'ясо по-японськи

Мясо по-японски.jpg

Інгредієнти:


Приготування: 

М'ясо заздалегідь замаринувати. За нашим рецептом необхідно на ніч помістити цілісний шматок яловичини в літр мінеральної води. 

1. Після маринування, нарізувати м'ясо вздовж скибочками по 4 сантиметри завдовжки. 

2. Капусту нашаткувати тонкими смужками і добре віджати. Капусту трохи змастити соєвим соусом. Це надасть їй м'якості. 

3. На розжарену пательню викласти м'ясо і відразу вилити весь соєвий соус. Тушкувати м'ясо до кипіння соусу, потім додати рослинну або оливкову олію. 

4. Лук нарізувати півкільцями. Болгарський перець нарізувати смужками по всій довжині. Форма цибулю і перцю має бути схожа на форму нарізаної капусти. 

5. Цибулю додати до м'яса. Смажити 10 хвилин.

6. Додати кунжут. Страву під час смаження необхідно постійно помішувати. Оскільки, готується вона на сильному вогні. 

7. Викласти на пательню солодкий болгарський перець. 

8. Через 10 хвилин з'єднати м'ясо з капустою на пательні. Смажити 20 хвилин. Капуста має бути повністю готова, тільки тоді можна вимкнути вогонь. М'ясо по-японськи солі не потребує. Оскільки, соєвий соус повністю замінює її. Блюдо виходить пікантним, смачним і приголомшливо колоритним. 

Смачного! 



Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.