М'ясо по-японськи
Інгредієнти:
- Яловичина – 1 кг
- Мінеральна вода – 1 літр
- Капуста білокочана – 0,7 кг
- Цибуля – 2 шт
- Перець болгарський – 2 шт
- Кунжут – 2-3 ст. ложки
- Рослинна олія – 3 ст. ложки
- Соєвий соус – 100 мл
- Зелень для прикрашання
Приготування:
М'ясо заздалегідь замаринувати. За нашим рецептом необхідно на ніч помістити цілісний шматок яловичини в літр мінеральної води.
1. Після маринування, нарізувати м'ясо вздовж скибочками по 4 сантиметри завдовжки.
2. Капусту нашаткувати тонкими смужками і добре віджати. Капусту трохи змастити соєвим соусом. Це надасть їй м'якості.
3. На розжарену пательню викласти м'ясо і відразу вилити весь соєвий соус. Тушкувати м'ясо до кипіння соусу, потім додати рослинну або оливкову олію.
4. Лук нарізувати півкільцями. Болгарський перець нарізувати смужками по всій довжині. Форма цибулю і перцю має бути схожа на форму нарізаної капусти.
5. Цибулю додати до м'яса. Смажити 10 хвилин.
6. Додати кунжут. Страву під час смаження необхідно постійно помішувати. Оскільки, готується вона на сильному вогні.
7. Викласти на пательню солодкий болгарський перець.
8. Через 10 хвилин з'єднати м'ясо з капустою на пательні. Смажити 20 хвилин. Капуста має бути повністю готова, тільки тоді можна вимкнути вогонь. М'ясо по-японськи солі не потребує. Оскільки, соєвий соус повністю замінює її. Блюдо виходить пікантним, смачним і приголомшливо колоритним.
Смачного!