Медальйони зі свинини
Поділитися:

Медальйони зі свинини

Медальоны из свинины.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу вирізку промиваємо та очищаємо від сухожиль. Якщо вирізка, яку Ви вибрали товста (більше ніж 5 см), розріжте її в поперек на дві частини. Вирізка повинна бути охолодженою, це створить ефект пружності.

2. Бекон нарізаємо тонкими довгими пластинками. Бажано його попередньо заморозити. Тоді нарізати його тонко не складе у Вас труднощів.

3. Вирізку обережно загортаємо по всій довжині в пластини з бекону. Шматочки бекону повинні ретельно покривати всю поверхню свинячої вирізки.

4. Готову ковбаску розрізаємо гострим ножем на кільця по 3 сантиметри.

5. У разі, якщо бекон відділяється від вирізки, змастіть його поверхню краплею олії і зафіксуйте зубочистками.

6. Кожен медальйон солимо та перчимо.

7. Викладаємо всі медальйони на пательню і обсмажуємо до повної готовності.

Свинячі медальйони відмінно поєднуються з грибами, свіжими салатами або овочами. Смачного!


До медальйонів зі свинини підходять практично будь-які соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний гірчично-медовий

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.