Каре ягняти під гранатовим соусом
Поділитися:

Каре ягняти під гранатовим соусом

Каре ягненка под гранатовым соусом.jpg

Інгредієнти:

  •  Каре ягняти —  1 кг
  •  Олія —  ​​2 ст. ложки
  •  Гранат —  2 шт
  •  Цукор — 2 ст.  ложки
  •  Сіль —  за смаком
  •  Перець —  за смаком

Приготування:

 1. Каре ягня розділити на порційні шматочки.  Помити, просушити, зрізати жир, натерти перцем і сіллю.

 2. На пательню з антипригарним покриттям наливаємо олію і добре обсмажуємо з двох сторін кожен шматочок.

 3. А тим часом готуємо маринад.  Сік граната змішуємо з цукром, ставимо на вогонь в сотейнику і даємо трохи загуснути.

 4. Коли м'ясо підсмажиться, викладіть його на тацю, нахиливши шматочки один до одного, полийте соусом і прикрасьте зернами гранату і голками розмарину.  

Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть кисло-солодкі ягідні соуси:

 Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і соку граната

Соус натуральний з брусниці

Статті та рецепти

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!

  • Доставка преміальних стейків Україною
    Для того, щоб посмакувати стейки щойно з гриля від наших шефів, немає кращого місця ніж фірмові магазини-ресторани «М`ясторія» у Києві. Проте ви можете замовити відбірні стейки та свіжу мармурову яловичину в будь-яку точку України та приготувати улюблені страви вдома. Адже ми доставляємо сиру продукцію в охолодженому вигляді всією країною!
  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!