ЄВРО-2024 з «М`ясторія»!
Поділитися:

ЄВРО-2024 з «М`ясторія»!

Спеціально до чемпіонату Європи з футболу «М`ясторія» підготувала смачні та вигідні пропозиції, які зроблять перегляд ще незабутнішим. Відчуйте емоції Євро-2024 разом з «Мʼясторія»! Замовляйте готові набори для компанії, бургери та напої, запрошуйте друзів і вболівайте за улюблену команду.

Акційні пропозиції до ЄВРО-2024 

stattya_1536_1023_euro2024_burgers_-30%.jpg

-30% на другий бургер

Ловіть гарячу пропозицію на топові бургери від бренд-шефа! Замовляйте бургер від «М`ясторія» і отримайте другий зі знижкою 30%! Не проґавте смачну пропозицію!

Акція діє на позиції:

  • Бургер з томленою яловичиною
  • Стейк-бургер з Рібаєм
  • Бургер з яловичиною Dry-aged
stattya_1536_1023_euro2024_boxes_and_beer.jpg

Пиво у подарунок до наборів для компанії!

Запрошуйте друзів та замовляйте готові м`ясні бокси для всієї компанії! До 14 липня отримайте у подарунок 3 пляшки пива до кожного акційного бокса:

  • Гриль-бокс №2
  • Бокс «Азійський»
  • Бокс «М`ясні закуски»
  • Бокс «До пива»

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.