BLACK FRIDAY в М’ясторії
Поділитися:

BLACK FRIDAY в М’ясторії

banner_BLACK FRIDAY-ua (1).jpg

BLACK FRIDAY в М’ясторії!

Даруємо знижку 30% на охолоджені відбірні українські стейки.

Умови акції:

  • Знижка 30% поширюється на охолоджені класичні та альтернативні  стейки
  • Знижка не поширюється на лінійку «Стейкова Подорож»Гриль менюСтейк Рібай Choice USA та  Стейк Вагю Нью-Йорк
  • Знижка діє в магазинах і при замовленні через доставку або самовивіз
  • Знижка буде додана до вашого чеку після оформлення замовлення і зважування стейків
  • Ця акційна пропозиція не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в цей період в магазині або ресторані.
  • Акція діє тільки 27.11.2020

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.