Опис
Біфштекс з витриманої яловичини Абердин
Склад: яловичина Абердин-ангус вологої витримки, сіль, перець.Готувати на звичайній або тефлоновій пательні, у духовці з конвектоматом, на грилі або барбекю.
Детальніше про приготування біфштекса:
- Дайте біфштексу природним чином прогрітися до кімнатної температури. Потім приберіть вологу з поверхні біфштексу за допомогою паперового рушника.
- Розігрійте пательню, змастіть її оливковою олією і покладіть біфштекс.
- Обсмажте його на середньому вогні.
- Після того, як біфштекс підсмажиться з одного боку, лопаткою обережно переверніть його на іншу сторону. В середньому одна сторона просмажується 7 хвилин.
- Слідкуйте, щоб вогонь не був сильним, інакше біфштекс посмажиться зовні і залишиться сирим усередині.
Ціна вказана за один біфштекс.
Середня вага одного біфштекса - 150 г.