Сира продукція

Ціна (грн)
М`ясна частина
Тип м`яса
Витримка
Мармуровість
Виробник
Країна походження
Порода
Вид стейку
Спосіб приготування
Упаковка
Тип нарізки
Вага
Особливості
Ребро свиняче - М'ясторія
42
0.1
Сало домашнє - М'ясторія
79
0.2
Сало по-болгарськи - М'ясторія
79
0.2
Сало по-угорськи - М'ясторія
79
0.2
Сало по-українськи - М'ясторія
79
0.2
Сало Генеральське - М'ясторія
140
0.2
Філе куряче - М'ясторія
79
0.25
Крило куряче - М'ясторія
20
0.1
Стегно куряче - М'ясторія
49
0.2
Печінка куряча - М'ясторія
22
0.1
Філе індички - М'ясторія
92
0.2

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.