Опис
Гострий мармеладний солодкий соус, що не розтікається по страві.Гострота 2,5 тис. SHU. Фактурний соус, із шматочками та кісточками цільного перцю
Вогняр – це декілька лінійок соусів, що виготовляються зі свіжого перцю, вирощеного в Україні. Вогняр створив власну технологію технологію холодної ферментації перцевого сусла, що дозволяє зберегти смак та аромат свіжого перцю. Продукція Вогняр виробляється на двох виробництвах, у м. Дніпро та у селі Фасова Макарівського району Київської області. Вогняр вирощує перець надгострих сортів на власній фермі у Жашківському районі Черкаської області.
Окрім соусів Вогняр виробляє цілий ряд інших гострих продуктів - цукерки, мармелад, копчений перець халапеньйо, гостру олію.
Скуштуйте Вогняр!
Склад:
перець гострий, перець солодкий, коріандр, оцет, сіль, консервант: сорбат калію, загусники: ксантанова камідь, гуарова камідь