Ошийок св по-італійськи зі свинини | M'ясторiя

Ошийок св по-італійськи зі свинини - М'ясторія

Ціна: 75.50 грн/100г
Виробник Мястория
Витримка Сухая
Зберігання От 1 до +3 С
Вага порції 100 г.
Ціна: 75.50 грн/100г
Сума: 75.50 грн
75.50 грн
Виробник Мястория
Витримка Сухая
Зберігання От 1 до +3 С
Вага порції 100 г.
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найближчого магазину (замовлення від 350 грн)

АКЦІЯ на доставку з М’ясторії на Анни Ахматової, 22 Безкоштовна доставка: в радіусі км!
Мінімальна сума замовлення: від 350 грн.

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Capocollo (Ошийок свинячий сиров'ялений по-італійськи)

Назва "Capocollo" є поєднання двох італійських слів "capo" ("голова") і "collo" («шия»). Це традиційний італійський продукт, який виготовляється з м’яса з шиї та плеча свині. На вигляд Capocollo  нагадує прошуто. Аромат солодкий. Смак ніжний, м’ясний, посилюється зі збільшенням витримки.

Спеціально для вас ми приготували Capocollo за класичним рецептом з відбірного м’яса. Ошийок витримується сухим способом в спеціальній сольовій камері протягом 65-70 діб.

Вам залишилося тільки нарізати тоненько, взяти келих доброго сухого вина … ще й із чіабатою, яка щойно з печі…ммммм…. Насолода!


Склад:
  • Ошийок свинячий 
  • Сіль
  • Цукор
  • Спеції (чебрець, майоран, розмарин, часник тощо.)
  • Суміш перців 

Відгуки Залишити відгук

Для нас важливі ваші відгуки. Станьте першим!

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук