Ванільне морозиво за рецептом Жерара Тірсена 1649 року | M'ясторiя

Ванільне морозиво за рецептом Жерара Тірсена 1649 року - М'ясторія

Ціна: 230 грн/шт
Виробник Massimo Gelarty
Ціна: 230 грн/шт
Сума: 230 грн
230 грн
Виробник Massimo Gelarty
Спосіб доставки:

Безкоштовна доставка по Києву: заказ від 1000 грн

Якщо ви знаходитесь в радіусі 1км від найблищого магазину (замовлення від 350 грн)

Дізнатись більше про доставку >>

Опис

Опис

Ванільне морозиво за рецептом Жерара Тірсена

Неймовірно смачне ванільне морозиво, створене за рецептом головного кулінара французького королівського двору Жерара Тірсена 1649 року. Виготовляється студією морозива Gelarty тільки з натуральних інгредієнтів.

Склад:
Молоко коров’яче, вершки коров’ячі, цукор, яєчний жовток, мигдальні пластівці, сухе обезжирене молоко, сироп цукровий, мадагаскарська ваніль, цедра лимона, кориця мелена, пшеничний крохмаль, цитрусові волокна, виноградний цукор

Харчові характеристики на 100 г. продукту:
Жири - 13.7 г.
Білки - 3.9 г.
Вуглеводи - 22.4 г.
Калорійність -228 ккал


Відгуки 1 Залишити відгук

Саша 02.04.2019
Вкусно. Очень. Кусочки мендаля дополняют нежный вкус ванили.

Додати відгук

Авторизуйтеся, для того, щоб додати відгук