Салат-боул Цезар
Класичний салат на основі листя салату Ромен та томатів чері в поєднанні з каперсами, філе курчати та беконом.
Подається з фірмовим соусом Цезар на основі анчоусів, каперсів та сиру Парміджано Реджано.
Вага: 230 г.
Тип м`яса | Фермерська курка |
Жири (на 100 г) | 15 | |
Білки (на 100 г) | 7 | |
Вуглеводи (на 100 г) | 4 | |
Калорійність (на 100 г) | 184 |
Жири (1 порц.) | 32 | |
Білки (1 порц.) | 15 | |
Вуглеводи (1 порц.) | 8 | |
Калорійність (1 порц.) | 380 |
Класичний салат на основі листя салату Ромен та томатів чері в поєднанні з каперсами, філе курчати та беконом.
Подається з фірмовим соусом Цезар на основі анчоусів, каперсів та сиру Парміджано Реджано.
Вага: 230 г.
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.