Томлена яловича шия  - М'ясторія

Томлена яловича шия - М'ясторія

Немає в наявності
М`ясна частина
Ошийок
Тип м`яса
Яловичина
Вид стейку
Без кістки
Тип нарізки
Шматок
Спосіб доставки:

Опис

Страва подається з гарніром на вибір (картопля фрі, картопля по-селянськи, запечені овочі або гречотто з грибами).

Томлена яловича шия

Одна з наймармуровіших частин яловичини – шия. А томлена шия з мармурової яловичини – це соковита, ніжна та поживна страва. М`ясо з прошарками жирку підрум`янене та протомлене нашими кухарями протягом 4,5 годин. Ми пропонуємо до нього соус барбекю: він додасть соковитій яловичині димні, пряні нотки.

Шийну частину можна зробити надзвичайно смачною, якщо правильно приготувати. У «М`ясторії» знають, як протомити шию, щоб мармурові прошарки перетворилися на сік, а м`ясо стало делікатним і тануло у роті. 

Три причини замовити томлену яловичу шию в Meat Bar:

  • фермерська мармурова яловичина найвищої якості;

  • унікальна технологія приготування протягом 4,5 годин;

  • власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.

Томлену яловичу шию можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.
  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.