Страва подається з гарніром на вибір (картопля фрі, картопля по-селянськи, запечені овочі або гречотто з грибами).
Томлена яловича шия
Одна з наймармуровіших частин яловичини – шия. А томлена шия з мармурової яловичини – це соковита, ніжна та поживна страва. М`ясо з прошарками жирку підрум`янене та протомлене нашими кухарями протягом 4,5 годин. Ми пропонуємо до нього соус барбекю: він додасть соковитій яловичині димні, пряні нотки.
Шийну частину можна зробити надзвичайно смачною, якщо правильно приготувати. У «М`ясторії» знають, як протомити шию, щоб мармурові прошарки перетворилися на сік, а м`ясо стало делікатним і тануло у роті.
Три причини замовити томлену яловичу шию в Meat Bar:
-
фермерська мармурова яловичина найвищої якості;
-
унікальна технологія приготування протягом 4,5 годин;
-
власна доставка в радіусі 2 км від Meat Bar.
Томлену яловичу шию можна замовити з доставкою по центру Києва. «М`ясторія» швидко доставить страву до вашого порогу так, щоб вона залишилася гарячою і соковитою.