Боул зі смаженим сиром, дуетом томатів і песто
Легкий обсмажений адигеський сир в поєднанні з жовтими томатами і томатами чері, зі свіжим листям Руколи і салату Ромен.
Вага: 300 г.
Жири (на 100 г) | 12.67 | |
Білки (на 100 г) | 6.06 | |
Вуглеводи (на 100 г) | 2.41 | |
Калорійність (на 100 г) | 147.91 |
Жири (1 порц.) | 34.72 | |
Білки (1 порц.) | 16.6 | |
Вуглеводи (1 порц.) | 6.6 | |
Калорійність (1 порц.) | 405.27 |
Легкий обсмажений адигеський сир в поєднанні з жовтими томатами і томатами чері, зі свіжим листям Руколи і салату Ромен.
Вага: 300 г.
Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук
Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:
1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.
Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.