Боул хумус зі слайсами Філе Міньйон, карамелізованими в азіатському соусі - М'ясторія

Немає в наявності
Тип м`яса
Яловичина
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
18
Білки (на 100 г)
11
Вуглеводи (на 100 г)
7
Калорійність (на 100 г)
235
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
59
Білки (1 порц.)
38
Вуглеводи (1 порц.)
24
Калорійність (1 порц.)
785
Спосіб доставки:

Опис

Хумус зі слайсами Філе Міньйон, карамелізованими в азіатському соусі

Ліванський хумус зі слайсами соковитого і ніжного стейка Філе Міньйон з витриманої яловичини, карамелізованими в азіатському соусі з маринованою червоною цибулею, пророщеними бобами Мунг та запеченими печерицями. Подається з салатом Ромен та гірчичним соусом.

Вага: 350 г.


Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Канелоні: приготуйте макарони по-новому!
    Якщо ви й досі не знаєте, як приготувати канелоні, «М`ясторія» готова вам у цьому допомогти. Найсмачніші рецепти, вдалі комбінації, різноманітні начинки й соуси… Ми зібрали все, що потрібне вам для того, щоб приготувати канелоні вдома і отримати результата, який позмагається з ресторанними стравами.
  • Графік роботи на Великдень
    У святковий період (04.05-05.05.2024) «М`ясторія» працює за скороченим графіком.
  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.