Крила Баффало - М'ясторія

Крила Баффало - М'ясторія

Немає в наявності
Тип м`яса
Фермерська курка
Вид стейку
На кістці
Калорійність (на 100 г продукту)
Жири (на 100 г)
2.51
Білки (на 100 г)
2.38
Вуглеводи (на 100 г)
0.78
Калорійність (на 100 г)
35.28
Калорійність (на 1 порцію)
Жири (1 порц.)
31.01
Білки (1 порц.)
29.42
Вуглеводи (1 порц.)
9.6
Калорійність (1 порц.)
435.66
Спосіб доставки:

Опис

Крила Баффало

Легендарні курячі крильця в традиційному соусі Баффало. Ніжність фермерської курятини відтіняє пікантний соус з легкою кислинкою томатів та вершково-медовим післясмаком. Яскравих відтінків страві додає часник та свіжа кінза.

У міру гострі, з хрусткою скоринкою та щедро политі соусом власного приготування. Культові американські крильця Баффало стануть ідеальним швидким перекусом чи повноцінним обідом.

3 причини замовити крила Баффало від «М`ясторії»:

  • висока якість. Ми використовуємо фермерську курятину від сертифікованих постачальників. Тварини отримують натуральний раціон без антибіотиків та гормонів, що гарантує безпеку та довершений смак страви;
  • крафтовий соус та традиційний рецепт;

  • ресторанна страва за 15 хвилин.

Вага: 180 г.

Залишити відгук

Авторизуйтеся , для того, щоб додати відгук

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.
alt

М'ясторія - м'ясний магазин, де можна купити м'ясо з доставкою по Києву

Серед багатьох інших продуктів особливо вирізняється м'ясо – джерело білка та основа для багатьох смачних страв. Говорячи про нього, можна мати на увазі різні типи цього продукту:

1) Яловичина
2) Свинина
3) Курятина
4) Кролятина
5) Качине м'ясо
І багато інших видів м'яса, які люди вживають у їжу.

Збираючись купити м'ясо, варто знати про його корисні властивості. Важливо розуміти, що в залежності від тварини властивості продукту будуть змінюватися, так само як рекомендації щодо приготування. Наприклад, свинина найкраще підходить для шашлику, а м'ясо перепілки відмінно підійде для людей, які сидять на дієті.