Приготування рубаних напівфабрикатів
Поділитися:

Приготування рубаних напівфабрикатів

В житті кожного обов`язково настає момент, коли день був занадто довгим, а сил абсолютно не лишилось. Але наче навмисно в холодильнику немає зовсім нічого. Хоч варіант залишитись голодними та піти відпочивати доволі заманливий, в такі моменти на допомогу приходять напівфабрикати. Але з`являється питання, як приготувати рубані напівфабрикати смачно?

Тож сьогодні «М`ясторія» ділиться правилами та секретами приготування та вибору якісних напівфабрикатів, щоб ви ніколи не залишались голодними.

Що таке рубані напівфабрикати та якими вони бувають?

біфштекси.jpg

Напівфабрикати – неймовірно прості в приготуванні продукти. Зазвичай вони вже майже готові до вживання та потребують мінімальної термічної обробки, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто цінує свій час. Одним з найпоширеніших видів таких продуктів є кулінарні вироби з рубаного та відбитого м`яса. Широкий асортимент рубаних напівфабрикатів «М`ясторія» значно заощадить час і допоможе швидко приготувати кулінарні шедеври для вашої сім`ї та друзів.

Всі знайомі вам напівфабрикати поділяють на два види: в паніруванні та без нього. Перші зазвичай призначені для швидкого смаження в олії чи маслі до хрусткої золотистої скоринки. Їх легко готувати на сковороді чи в духовці. Другі ж смажать на грилі. Звичайно, і цю продукцію можна приготувати на сковороді або запекти в духовці. Все залежить від вашої фантазії:

Серед основних видів напівфабрикатів з рубаного м`яса ми виділяємо:

  • фарш;
  • біфштекс;
  • ковбаски;
  • тефтелі;
  • люля-кебаб;
  • мітболи;
  • пельмені.

Які напівфабрикати з фаршу пропонує «М`ясторія»?

«М`ясторія» пропонує широкий вибір рубаних напівфабрикатів на будь-який смак. В асортименті можна знайти фарші зі свинини, телятини, курятини, індички, кролика та інших видів м`яса. З них можна приготувати як класичні котлети чи фрикадельки, так і використати для більш комбінованих страв – лазаньї, піци чи пасти... Також «М`ясторія» пропонує біфштекси для ваших соковитих бургерів; варено-копчені, пікантні, гірчичні ковбаски для смаження, запікання та грилювання. Обирайте позиції в паніруванні та без нього. В напівфабрикатах з фаршу від «М`ясторія» використовуються тільки натуральні продукти та мінімум спецій, аби не втратити оригінальний смак м`яса. Кожне замовлення готується індивідуально після його отримання, тому шефи використовують тільки свіже м`ясо найвищої якості. 

Серед фірмових напівфабрикатів – мітболи та м`ясні палички з яловичого фаршу, люля-кебаб з баранини та нагетси з курячого філе, які ідеально підходять навіть для дитячого харчування.

Як смачно приготувати рубані напівфабрикати?

ковбаски.jpg

Залежно від продукту метод його приготування змінюється, деякі напівфабрикати можна готувати різними способами. Тож сьогодні «М`ясторія» поділиться порадами щодо основних з них.

Для смаження необхідно розігріти змащену олією сковорідку на середньому вогні та покласти на неї напівфабрикати кімнатної температури. Смажити їх потрібно до золотистої скоринки на середньому вогні, після чого зменшити температуру, щоб м`ясо дійшло всередині та зберегло свою соковитість.

Для грилювання необхідно змастити поверхню напівфабрикатів олією, покласти їх на розігрітий до середньої температури гриль та смажити з обох боків до готовності та появи хрусткої скоринки.

Для запікання необхідно викласти напівфабрикати на змащене олією або застелене пергаментом деко. Зазвичай рубані продукти запікають за температури 180 – 200°C впродовж 15 – 20 хвилин, але перед приготуванням уважно ознайомтесь з інструкцією приготування на упаковці. Для соковитості радимо періодично поливати напівфабрикати соком, що виділяється під час запікання. Для рум`яної скоринки на останні декілька хвилин увімкніть верхній обігрів. 

Де купити якісні напівфабрикати з рубаного м`яса в Києві та Україні?

Нагетси з курячого філе.jpg

Рубані напівфабрикати дозволяють дуже швидко та смачно приготувати максимально наближені до домашньої їжі страви, а різноманітність продуктів від «М`ясторія» дає змогу необмежено комбінувати рецепти. Витрачайте лічені хвилини на процеси, які зазвичай займають декілька годин. 

Придбати смачні та якісні напівфабрикати в Києві можна в одному з наших магазинів-ресторанів. Також ми маємо власну кур`єрську доставку Києвом та Київською областю, а територією України доставляємо охолоджену та заморожену продукцію до найближчого відділення пошти.

Статті та рецепти

  • Новинки від «М`ясторія»: лінійка easy-to-cook
    «М`ясторія» презентує лінійку готових страв — easy-to-cook! Відбірні інгредієнти, авторські рецепти, збалансовані смаки. Easy-to-cook! — це ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час і бажає готувати ресторанні страви вдома за лічені хвилини!
  • Нове відкриття: Meat Bar від «М`ясторія»
    Зустрічайте ще одне смачне місце, де можна скуштувати бургери, шаурму, м`ясні страви, набори для компаній та стейки. Заклад розташувався на фуд-корті ТРЦ Piramida.
  • Національний кешбек в «М`ясторія»
    «М`ясторія» долучається до національного кешбеку! Тепер підтримувати українських виробників і купувати улюблені товари стало ще зручніше та вигідніше. Обирайте найпопулярніші страви в «М`ясторія» і отримуйте кешбек 10% з кожної покупки!