Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн
Поділитися:

Свиняча рулька по-німецьки Айсбайн

Свиная рулька по-немецки Айсбайн.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Свинячу рульку добре промити проточною водою, позбавитися від щетини.

2. Кладемо у зручну посудину, заливаємо соляним розчином і ставимо в холодильник на добу.

3. Після вимочування перекладаємо свинячу рульку в каструлю. Виливаємо все пиво, щоб воно повністю покрило рульку. Каструлю ставимо на сильний вогонь. Якщо утворюється піна - знімаємо.

4. Доводимо пиво до кипіння. Після цього додаємо інгредієнти для бульйону: ріпчасту цибулю, моркву та спеції за смаком. На повільному вогні відварюємо рульку в пиві протягом однієї години. Якщо пиво занадто википіло, доливаємо воду.

5. Зварену свинячу рульку ставимо в духовку та запікаємо протягом години при температурі 200 градусів.

6. Під час запікання декілька разів змащуємо рульку соусом з меду та пива, щоб утворилася апетитна золотиста скоринка.

Як гарнір до свинячої рульки по-німецьки рекомендуємо обрати тушковану капусту. Смачного!


До цієї страви чудово підійдуть соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Соус натуральний гірчично-медовий


Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.