Свиняча гармошка з сиром і помідорами
Поділитися:

Свиняча гармошка з сиром і помідорами

Свиная гармошка с сыром и помидорами.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Свинячу корейку на кістці добре промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо філе свинини на шматочки по 2-3 сантиметри. Дорізати необхідно до кістки. На вигляд виходить м'ясна «гармошка», на кістці фіксуються кілька шматочків свинини.

  2. Готуємо начинку: помідори нарізаємо кружечками середньої товщини, сир - пластинами, часник - поздовжніми тонкими скибочками. Кількість порізаних інгредієнтів начинки кожного виду, має збігатися з кількістю надрізаних шматочків м'яса.

  3. М'ясо солимо та обтераємо перцем зовні і всередині «гармошки».

  4. В утворені надрізи кладемо по кожному виду начинки - сир, помідор і часник.

  5. Сформовану «гармошку» загортаємо у фольгу і випікаємо в духовці протягом години при температурі 180º. Замість фольги можна запікати свинячу корейку в рукаві.

  6. Для приготування картопляних грибів необхідно добре вимити дрібну картоплю. Одна половина картоплі буде служити капелюхом гриба, а інша - ніжкою. Першу частину залишаємо в шкірці, другу добре очищаємо та зрізаємо зайву частину  картоплі.

  7. Грибочки, так само випікаємо в духовці. Для цього їх необхідно змастити олією та посолити. При бажанні можна посипати перцем або прянощами.

  8. Грибочки можна також приготувати, відваривши цілу картоплю до повної готовності. Після чого охолоджуємо та вирізаємо грибочки. Потім обсмажуємо на пательні з рослинною олією.

Страва виходить дуже оригінальна, при цьому не вимагає особливих компонентів і здібностей. Свинячу «гармошку» подають на широкому відкритому блюді. Можна прикрасити широким листям свіжого салату і петрушкою. Смачного!

До цієї страви відмінно підійдуть такі соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна


Статті та рецепти

  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.