Свиняча гармошка з сиром і помідорами
Поділитися:

Свиняча гармошка з сиром і помідорами

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Свинячу корейку на кістці добре промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо філе свинини на шматочки по 2-3 сантиметри. Дорізати необхідно до кістки. На вигляд виходить м'ясна «гармошка», на кістці фіксуються кілька шматочків свинини.

  2. Готуємо начинку: помідори нарізаємо кружечками середньої товщини, сир - пластинами, часник - поздовжніми тонкими скибочками. Кількість порізаних інгредієнтів начинки кожного виду, має збігатися з кількістю надрізаних шматочків м'яса.

  3. М'ясо солимо та обтераємо перцем зовні і всередині «гармошки».

  4. В утворені надрізи кладемо по кожному виду начинки - сир, помідор і часник.

  5. Сформовану «гармошку» загортаємо у фольгу і випікаємо в духовці протягом години при температурі 180º. Замість фольги можна запікати свинячу корейку в рукаві.

  6. Для приготування картопляних грибів необхідно добре вимити дрібну картоплю. Одна половина картоплі буде служити капелюхом гриба, а інша - ніжкою. Першу частину залишаємо в шкірці, другу добре очищаємо та зрізаємо зайву частину  картоплі.

  7. Грибочки, так само випікаємо в духовці. Для цього їх необхідно змастити олією та посолити. При бажанні можна посипати перцем або прянощами.

  8. Грибочки можна також приготувати, відваривши цілу картоплю до повної готовності. Після чого охолоджуємо та вирізаємо грибочки. Потім обсмажуємо на пательні з рослинною олією.

Страва виходить дуже оригінальна, при цьому не вимагає особливих компонентів і здібностей. Свинячу «гармошку» подають на широкому відкритому блюді. Можна прикрасити широким листям свіжого салату і петрушкою. Смачного!

До цієї страви відмінно підійдуть такі соуси:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Український Кетча ТМ Руна


Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.