Соус Теріякі
Поділитися:

Соус Теріякі

Соус Терияки.jpg

Ідеальний компонент для яловичини, свинини і птиці.

Інгредієнти:

  • Соєвий соус - 200 мл;
  • Саке - 200 мл;
  • Мірін - 200 мл;
  • Тростинний цукор - 2 ст. л.

Приготування:

  1. Налийте в сотейник соєвий соус, додайте цукор, розмішайте і поставте на плиту. Потім додайте саке і мірін і доведіть соус до кипіння.

  2. Зменшіть вогонь і готуйте впродовж декількох хвилин. У той момент, коли соус набуде глянцевого блиску, зніміть його з плити. Остудіть.

Статті та рецепти

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.