Поділитися:
Соус із грибами та червоним вином
Інгредієнти:
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Часник - 5 зубчиків
- Свіжі печериці - 0,5 кг
- Сухе червоне вино - 100 мл
- Імбирний ель - 100 мл
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Кмин (свіжий подрібнений) - 1 ст. л.
- Сіль і перець - за смаком
Приготування:
1. На сковороду з тефлоновим покриттям наливаємо оливкову олію, розігріваємо її 2 хвилини. Потім вкидаємо тонко нарізані печериці, обсмажуємо 5 хвилин до розм’якання.
2. До грибів додаємо подрібнений часник, вино, ель та соєвий соус.
3. Тушкуємо декілька хвилин, щоб соус увібрав аромати усіх інгредієнтів.
4. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо, постійно помішуючи, доки соус не загустіє.
5. Наприкінці приготування додаємо кмин, солимо та перчимо. Використовуйте мелений перець, адже він має яскравіший аромат.
Соус чудово пасує до смаженої баранини. Смачного!