Соус із грибами та червоним вином
Поділитися:

Соус із грибами та червоним вином

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Часник - 5 зубчиків
  • Свіжі печериці - 0,5 кг
  • Сухе червоне вино - 100 мл
  • Імбирний ель - 100 мл
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Кмин (свіжий подрібнений) - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. На сковороду з тефлоновим покриттям наливаємо оливкову олію, розігріваємо її 2 хвилини. Потім вкидаємо тонко нарізані печериці, обсмажуємо 5 хвилин до розм’якання.

2. До грибів додаємо подрібнений часник, вино, ель та соєвий соус.

3. Тушкуємо декілька хвилин, щоб соус увібрав аромати усіх інгредієнтів.

4. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо, постійно помішуючи, доки соус не загустіє.

5. Наприкінці приготування додаємо кмин, солимо та перчимо. Використовуйте мелений перець, адже він має яскравіший аромат.


Соус чудово пасує до смаженої баранини. Смачного!

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.