Соус із грибами та червоним вином
Поділитися:

Соус із грибами та червоним вином

Соус с грибами и красным вином.jpg

Інгредієнти:

  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Часник - 5 зубчиків
  • Свіжі печериці - 0,5 кг
  • Сухе червоне вино - 100 мл
  • Імбирний ель - 100 мл
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Кмин (свіжий подрібнений) - 1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком

Приготування:

1. На сковороду з тефлоновим покриттям наливаємо оливкову олію, розігріваємо її 2 хвилини. Потім вкидаємо тонко нарізані печериці, обсмажуємо 5 хвилин до розм’якання.

2. До грибів додаємо подрібнений часник, вино, ель та соєвий соус.

3. Тушкуємо декілька хвилин, щоб соус увібрав аромати усіх інгредієнтів.

4. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо, постійно помішуючи, доки соус не загустіє.

5. Наприкінці приготування додаємо кмин, солимо та перчимо. Використовуйте мелений перець, адже він має яскравіший аромат.


Соус чудово пасує до смаженої баранини. Смачного!

Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.