Соус Ранчеро
Поділитися:

Соус Ранчеро

Інгредієнти:

  • Помідор - 1 шт.
  • Червона цибуля - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Какао - 0,5 ч. л.
  • Перець чилі - дрібка
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Орегано - дрібка
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Чорний перець мелений - за смаком
  • Кінза - 15 г
  • Сіль - за смаком

Приготування:

1. М'якуш помідора крупно нарізаємо. Помідори потрібно вибирати дуже ретельно, адже саме від них залежить смак майбутнього соусу. Томати повинні бути м'ясистими та смачними, наприклад, сорт помідорів «Волове серце». Шкірку помідора не викидайте, її ми теж будемо використовувати.

2. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, болгарський перець — тонкою соломкою. Перець обов'язково має бути солодким і, бажано, червоним, щоб ваш соус вийшов яскраво-червоного кольору.

3. Далі переходимо до часнику. Зубчики очищуємо та нарізаємо тоненькими кільцями.

4. Усі підготовані інгредієнти перемішуємо дерев'яною ложкою та ділимо на дві однакові частини, одну з яких будемо обсмажувати в оливковій олії. Друга частина овочів нам знадобиться дещо пізніше.

5. Поради щодо смаження овочів тут зайві. Готуйте на свій смак, головне не до чорноти.

6. Підсмажені овочі відправляємо у глибоку каструлю. Додаємо туди решту складників і тушкуємо до однорідної консистенції.

7. Після того як вміст каструлі трохи охолоне, вкидаємо туди другу половину сирих овочів (тільки завчасно зливаємо всю зайву рідину).

8. Збиваємо наш соус блендером і додаємо свіжу зелень.

Ідеально пасує до смаженої телятини. Смачного!

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.