Соус для гриля
Поділитися:

Соус для гриля

Соус для гриля.jpg

Інгредієнти:

  • Оцет - 75 мл
  • Вода - 75 мл
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 1,5 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Лайм - 2 шт.
  • Рослинна олія - 75 мл
  • Томатний соус - 150 мл
  • Ворчестерський соус - 30 мл
  • Сіль, перець - за смаком

Приготування:

1. У сотейнику або каструлі доводимо до кипіння оцет з водою.

2. Додаємо французьку гірчицю та тростинний цукор. Даємо суміші покипіти ще 2 хвилини.

3. Додаємо нарізану дрібними кубиками цибулю та будь-яку рослинну олію.

4. Солимо та перчимо за смаком.

5. Додаємо томатний соус, лаймовий сік і ворчестерський соус. Тримаємо на вогні, поки не загустіє.


Соус відмінно підійде до стейків, приготованих на грилі. Смачного!



А також купуйте готові соуси Барбекю SANTA MARIA та Руна  до м'яса на грилі:

Соус Барбекю Оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю Копчений SANTA MARIA

Соус Барбекю Часниковий SANTA MARIA

Соус Барбекю Чіпотлі SANTA MARIA

Соус Барбекю Віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Оріджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.