Соус Чилі для гурманів
Поділитися:

Соус Чилі для гурманів

Інгредієнти:

  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Цибуля червона - 1 шт.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Цимбопогон (лимонна трава) - 2 стебла
  • Імбирний корінь (тертий) - 1 ч. л.
  • Перець чилі - 1 шт.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Солодкий соус чилі - 1 ст. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Вода - 300 мл

Приготування:

1. Цибулю нарізаємо соломкою та обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Солимо.

2. Подрібнюємо часник, імбир, лимонну траву та перець чилі.

3. Додаємо до цибулі, перемішуємо.

4. Вливаємо соєвий соус і воду, додаємо цукор.

5. Наприкінці додаємо томатну пасту та соус чилі.

6. Коли соус загусне, подрібнюємо його блендером до однорідної консистенції. Прикрашаємо зеленню.

Чудово поєднується зі смаженим м'ясом, шашликом, а також із м'ясом, приготованим на грилі. Смачного!


У нашому магазині Ви можете замовити готовий гострий соус:

Соус Гострий томат ТМ Вогняр

Соус Пряність на радість ТМ Вогняр




Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.