Соус Аліолі
Поділитися:

Соус Аліолі

Інгредієнти:

  • Яєчний жовток - 2 шт.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Свіжа зелень (будь-яка) - за смаком
  • Лимонний сік  - за смаком
Приготування:

1. Часник, зелень та сіль розтираємо в дерев'яній ступці до утворення однорідної маси.

2. Вміст ступки перекладаємо у чашу блендера.

3. Додаємо туди масло, лимонний сік, яєчні жовтки та збиваємо блендером до консистенції густоти сметани.

Подавайте соус Аліолі до м'яса, птиці, риби та морепродуктів. Смачного!

Статті та рецепти

  • Truffle steak night 2

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Truffle steak night

    Запрошуємо на особливу подію, де поєднаються витончений смак, кулінарна майстерність та винна культура. «М`ясторія» запрошує вас на шефський вечір, присвячений презентації нашої головної новинки – стейка трюфельної витримки.

  • Святкове відкриття у Черкасах!

    За вікном холоднішає, але маємо новину, яка точно розпалить вашу цікавість. Тепер зігріти смакові рецептори можна в новому закладі Meat Bar від «М`ясторія» у Черкасах. Вже 1 листопада о 14:00 запрошуємо всіх охочих на святкове відкриття!