Соус Аліолі
Поділитися:

Соус Аліолі

Соус Алиоли.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Часник, зелень та сіль розтираємо в дерев'яній ступці до утворення однорідної маси.

2. Вміст ступки перекладаємо у чашу блендера.

3. Додаємо туди масло, лимонний сік, яєчні жовтки та збиваємо блендером до консистенції густоти сметани.

Подавайте соус Аліолі до м'яса, птиці, риби та морепродуктів. Смачного!




Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.