Плани на вечерю: ковбаски в духовці
Поділитися:

Плани на вечерю: ковбаски в духовці

Ароматні ковбаски, які точаться соками - це історія про маленькі гріхи, які варто собі дозволяти. І про кулінарну спокусу, яке збуджує апетит.

Колбаски гриль в духовке | Мястория

Як приготувати ковбаски в духовці

В умовах ритму мегаполісу дуже важливо знаходити час на себе, неспішні вечері і душевні розмови. Прекрасним доповненням до спортивної трансляції в прямому ефірі або п'ятничного дружнього застілля стане крафтове пиво і ситні ковбаски з добірного м'яса.

Как приготовить колбаски в духовке | Мястория

Як запекти ковбаски в духовці:

  • Рецепт 1. Викласти ковбаски на подушку з овочів. Приправити ароматними спеціями і окропити оливковою олією Extra Virgin. Рецепт, як і все геніальне, простий. Але результат, який ви отримаєте, перевершує будь-які сподівання.

  • Рецепт 2. Проварені в м'ясному бульйоні або пиві ковбаски додати в духовку до практично готових овочів (картоплі, солодкого перцю, квасолі, капусти - ви не обмежені в кулінарних експериментах). Важливо: ковбаски рекомендуємо змастити часниковим соусом, щоб страва вийшла ще більш ароматною.

  • Рецепт 3. Проварені в м'ясному бульйоні ковбаски змішати з консервованою великою квасолею. Залити томатним соусом з додаванням пікантного соусу барбекю. Готувати в попередньо розігрітій до 160 градусів духовці впродовж 20 хвилин.

  • Рецепт 4. Обсмажені до легкої рум'яної скоринки ковбаски помістити в форму для запікання. Додати нарізану кільцями цибулю і ароматні трави. Влити склянку червоного сухого вина з додаванням м'ясного бульйону. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці впродовж півгодини.

Колбаски для гриля в духовке | Мястория

Ковбаски гриль в духовці: достаток вибору

Якщо у вас немає можливості довго чаклувати біля плити, ви завжди можете замовити напівфабрикати в мережі М’ясторія. До нас звертаються за апетитними ковбасками зі смачного м'яса, які здатні задовольнити будь-який гастрономічний каприз. Замовляйте на вечерю (корпоратив, парубочий вечір, Новий рік, день народження - потрібне підкреслити) і, звичайно, повертайтеся знову:
  • Пікантні баварські ковбаски зі свинини і яловичини. Подаються з картоплею, свіжими овочами, тушкованою капустою. Щоб додати страві пікантних ноток, не забудьте про гірчичний соус. Запечені ковбаски також можна подавати в томатній пасті з карі. Смачно, соковито і ароматно.
  • Курячі ковбаски. Особливо приємні під акомпанемент свіжого хрусткого салату, спаржі на грилі і картоплі з апетитною скоринкою золотистого відтінку. Ідеальний соус - часниковий або вершково-гірчичний.
  • Мюнхенські ковбаски зі свинини. Призначені для того, щоб ніхто не залишився голодним. Подаються з тушкованою квашеною капустою або картоплею по-селянськи. Чудово поєднуються з солодкою гірчицею, брусничним джемом і кисло-солодким соусом з журавлини.
  • Мисливські ковбаски зі свинини і яловичини. Добре поєднуються практично з усіма овочами (особливо з картоплею, томатами, капустою і бобовими). Ідеальний соус - табаско. Ви точно захочете спробувати ще раз!
  • Іспанські ковбаски чорізо. Прекрасно поєднуються з сиром брі та овочами - томатами, брюсельською капустою, квасолею. Чудові як самостійна закуска до пива, так і в складі інших страв, наприклад, чилі кон карне.
  • Ковбаски зі свинини і яловичини до пива. Відмінно поєднуються з запеченою або вареною картоплею, овочами на грилі (помідорами, червоним і жовтим солодким перцем, цукіні), тушкованою капустою. Подаються з соусом карі, медово-гірчичним, часниковим, грибним або кисло-солодким.
  • Ковбаски з індички. Кращий гарнір - вітамінний салат, картопляне пюре, овочі на грилі, приготована на пару цвітна капуста, зелена квасоля або спаржа. Ковбаски з індички поєднуються з вершковими, перцевими, сирними і ягідними соусами.
Урізноманітніть ваш щоденний раціон новими смаковими відтінками і влаштуйте міні-вечірку на власній кухні! Залишається тільки вибрати ковбаски, які відповідають вашим смаковим уподобанням, краще крафтове пиво - і насолоджуватися.

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!