Медово-гірчичний соус
Поділитися:

Медово-гірчичний соус

Медово-горчичный соус.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. Беремо ємність для соусу об'ємом не менше 200 мл, інакше змішувати соус буде незручно.

2. У зручний соусник наливаємо мед. Для кращого результату використовуйте свіжий натуральний мед будь-якого сорту. Також можна змішати декілька сортів меду - це зробить смак соусу більш насиченим.

3. До меду додаємо лимонний сік і гірчицю, перемішуємо. Використовуйте французьку гірчицю, але як альтернативу можна використовувати звичайну гірчицю або гірчичний порошок.

4. Подрібнений часник додаємо до меду з соком. Ретельно перемішуємо або збиваємо блендером.


Завдяки цьому соусу Ваші м’ясні страви будуть ще більш ароматними. Смачного!


Також Ви можете замовити готові соуси на основі меду та гірчиці:

Соус натуральний гірчичний зі шматочками маринованої цибулі

Соус натуральний гірчичний гострий

Соус натуральний гірчично-медовий

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.