Китайський кисло-солодкий соус з апельсиновим соком
Поділитися:

Китайський кисло-солодкий соус з апельсиновим соком

Китайский кисло-сладкий соус с апельсиновым соком.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

1. У сотейнику змішуємо цукор, оцет і томатну пасту. Добре розмішуємо та тушкуємо 5-7 хвилин. Для кращого результату використовуйте тростинний цукор, він корисніший за звичайний білий та має неповторний аромат.

2. Додаємо соєвий соус, апельсиновий сік та очищений тертий корінь імбиру. Якщо Ви не любите апельсиновий сік, візьміть замість нього ананасовий.

3. В окремій посудині змішуємо борошно з водою кімнатної температури. Вливаємо тонкою цівкою в сотейник, повільно помішуючи соус.

4. Варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

5. Коли соус почне змінювати свою консистенцію, його можна знімати з вогню.


Соус матиме солодкий смак з ніжною кислинкою. Подаємо його гарячим до будь-яких м'ясних страв. Смачного!


У нашому магазині Ви можете замовити також і готові кисло-солодкі соуси:

Соус натуральний з порічок і ягід брусниці

Соус натуральний з журавлини

Соус натуральний з порічок і гранатового соку

Соус натуральний з брусниці

Статті та рецепти

  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.