Каре ягняти у фользі
Інгредієнти:
- Каре ягняти – 1 кг
- Сіль – за смаком
- Соєвий соус – 100 мл
- Перець духмяний мелений – за смаком
- Мед – 50 мл
- Гірчиця – 50 мл
- Корінь імбиру – 1 шт
- Розмарин – 3 гілочки
1. Ріжемо корейку на порції. Миємо і сушимо.
2. Готуємо маринад. Змішуємо гірчицю, мед, соєвий соус, подрібнений розмарин і тертий імбир. Заливаємо каре ягняти маринадом і перемішуємо. Викладаємо баранину на фольгу, герметично замотуємо і даємо настоятися 2-3 години.
3. Викладаємо фольгу зі шматочками баранини на деко. У фользі робимо кілька проколів голкою, це дуже важливо, адже м'ясо повинне "дихати", інакше воно вийде сухим. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духову шафу і готуємо 30-40 хвилин.
Смачного!
Каре ягня відмінно поєднується з гострими томатними соусами:
Соус Гострий томат ТМ Вогняр
Кисло-солодкими ягідними соусами:
Соус натуральний з порічок і ягід брусниці
Соус натуральний з журавлини
Соус натуральний з порічок і соку граната
Соус натуральний з брусниці
А також соусами для барбекю:
Соус Барбекю оригінальний SANTA MARIA
Соус Барбекю віскі Кентуккі SANTA MARIA