Гранатовий соус
Поділитися:

Гранатовий соус

Гранатовый соус.jpg

Інгредієнти:

  • Гранатовий сік - 500 мл
  • Лимонний сік - за смаком
  • Крохмаль - 1 ч. Ложка
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сіль і спеції - за смаком

Приготування:

1. Половину гранатового соку змішати з цукром, а другу половину — з крохмалем в різних ємностях.

2. Коли обидва соусу стануть однорідними, сік з крохмалем влити обережно до соку з цукром і ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

3. Додати лимонний сік, спеції і сіль. Гарненько розмішати.

4. Уварювати на слабкому вогні до загусання 5-7 хвилин.

5. У готовий гранатовий соус можна додати трохи гранатових зерен для краси.


Гранатовий соус чудово поєднується зі стравами з м'яса і риби, а також є хорошим маринадом для приготування шашлику. Смачного!


Готові соуси на основі гранатового соку Ви можете замовити в нашому магазині:

Соус Наршараб

Соус натуральний з порічок та гранатового соку


Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.