Яловича лопатка у духовці
Поділитися:

Яловича лопатка у духовці

Інгредієнти:

Приготування: 
  1. М`ясо промити і очистити від сухожиль. Різати на шматки не потрібно, запікати необхідно великим окремим шматком. Якщо у вас є час, м`ясо можна замаринувати. Це дозволить м`ясній страві швидше приготуватися в печі. А також інтенсивніше просочитися власним соком і овочами.
  2. Розігріти пательню. По 10 хвилин відвести на обсмаження кожної сторони. 
  3. Викласти в деко для духовки нарізану цибулю і часник, лавровий листок. Овочі можна нарізувати як кубиками, так і кільцями або півкільцями. На них викласти м`ясо. Посолити і поперчити. Згори накрити щільно кришкою або фольгою. 
  4. Перший етап випікання: температура духової шафи - 200º, час 30 хвилин. 
  5. Другий етап: знизити температуру до 150º і запікати півтори години (якщо м`ясо заздалегідь було замариноване - час запікання не більше години). 
  6. Потім викласти на окрему посудину. 

У фіналі приготування м`ясо розсипається на шматочки. Його можна розділити на рвані шматки в духовці в останні 15 хвилин випікання. А можна обрізати на гарні порційні шматочки після того, як шматок м`ясної лопатки охолоне. 

Смачного!

Статті та рецепти

  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.