Яловичі ребра в духовці
Поділитися:

Яловичі ребра в духовці

Говяжьи ребра в духовке.jpg

Інгредієнти:

  • Яловичі ребра – 2 кг
  • Соус барбекю – 0,5 склянки
  • Орегано сушений – 2 ч. ложки
  • Тим'ян сушений – 1 ст. ложка
  • Перець чилі мелений – 1 ст. ложка
  • Часниковий порошок – 1 ст. ложка
  • Кмин мелений – 1 ст. ложка
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка
  • Сіль -1 ч. ложка

Приготування: 

1. У керамічній посудині перемішати спеції орегано, чебрець, гострий перець чилі, мелений кмин, часниковий порошок і сіль. Вийде одна єдина приправа для наших ребер. 

2. Ребра нарізувати окремими персональними порціями. Отриманою сумішшю спецій змастити кожне яловиче ребро. Ребра повинні повністю покриватися спеціями. За бажанням, можна кожен шматок змастити невеликою кількістю олії. Це дозволить спеціям більш щільно "приклеїтися" до м'яса. 

3. Підготувати деко. Викласти фольгу і змастити її олією. Викласти приправлені ребра на деко і випікати в духовці 1 годину. Духовка вже має бути розігріта до температури 180º. Ребра випікаються відкрито, без покриву. 

4. Після вказаного часу, змастити ребра соусом барбекю і відправити до духовки ще на 30 хвилин. Через півгодини страва готова! 

Вишуканість страви за цим рецептом полягає в ансамблі спецій. Смачного!

Також окрім класичного соусу Барбекю, пропонуємо варіанти для гурманів: 

Соус Барбекю оригінальний SANTA MARIA

Соус Барбекю копчений SANTA MARIA 

Соус Барбекю Часниковий SANTA MARIA

Соус Барбекю Чіпотле SANTA MARIA

Соус Барбекю віскі Кентуккі SANTA MARIA

Соус Ориджинал BBQ ТМ Руна

Соус Смокі BBQ ТМ Руна



Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.