Гороховий суп зі свинячими реберцями
Поділитися:

Гороховий суп зі свинячими реберцями

Гороховый суп со свиными рёбрышками.jpg

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра - 200 г
  • Копченина - 200 г
  • Горох - 200 г
  • Картопля - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Зелень - на смак
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль та перець - за смаком

Приготування:

1. Заздалегідь готуємо горох. За 6 годин до приготування супу заливаємо горох теплою водою, можна залишити горох набухати на ніч. Завдяки такій процедурі горох стане м'яким і дуже швидко розвариться в бульйоні.

2. Для приготування бульйону наливаємо в каструлю воду, ставимо на плиту. Свинячі ребра ріжемо невеликими шматками. Коли вода закипить, кладемо їх у каструлю. Бульйон варимо протягом години. Якщо ребра дуже жирні, бульйон можна злити, а потім знову залити новою водою. Довести до кипіння і варити 20 хвилин додатково.

3. Коли година сплине, відправляємо горох у каструлю. Варимо 40 хвилин.

4. Нарізаємо цибулю кубиками, моркву натираємо на грубій тертці. Пасеруємо овочі на сковороді протягом 5 хвилин. Копчене м'ясо нарізаємо дрібними шматочками і висипаємо на сковороду до цибулі та моркви. Смажимо 10 хвилин. Якщо Ви не знаєте, яку копченину обрати, радимо мисливські ковбаски або копчену грудинку. Також можна взяти м'ясне асорті. 

5. Одночасно нарізаємо картоплю та вкидаємо в гороховий бульйон.

6. Пасеровані з копченостями овочі додаємо в каструлю, варимо суп ще 20 хвилин.

7. За декілька хвилин до того, як ми закінчимо варити суп, додаємо сіль та спеції. Перець додаємо за бажанням, адже він не є обов'язковим інгредієнтом для горохового супу. Вимикаємо вогонь, посипаємо свіжою рубленою зеленню.

8. Залишаємо гороховий суп настоюватися на 20 хвилин, після чого можемо подавати його до столу.

Подача горохового супу з грінками вже стала традиційною. Рекомендуємо зробити хрусткі гріночки самостійно, а не купувати в магазині. Для цього ріжемо пшеничний хліб кубиками та сушимо в духовій шафі при температурі 160 градусів протягом 15-20 хвилин. Додавайте грінки в кожну тарілку окремо безпосередньо перед подачею. Смачного!


Для цієї страви Ви можете замовити в нашому магазині:

Свинина "Мясторія"



Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.