Французький соус
Поділитися:

Французький соус

Французский соус.jpg

Інгредієнти:

  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Яєчний жовток - 1 шт.
  • Рослинна олія (охолоджена) - 1 скл.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Холодна кип'ячена вода - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Білий перець (мелений) - за смаком

Приготування:

1. Очищуємо часник і кладемо його в чашу блендера. Порада: використовуйте свіжий часник, оскільки його аромат яскравіший та більш пряний.

2. У ту саму чашу кладемо круто зварений яєчний жовток. Починаємо збивати. Порада: яйця потрібно варити не менше 10 хвилин, у воду обов'язково додавайте столову ложку солі, щоб потім легко та швидко очистити варені яйця від шкаралупи. 

3. Не перестаючи збивати, повільно вливаємо охолоджену рослинну олію.

4. Додаємо лимонний сік, воду, сіль та перець.

5. Збиваємо доти, доки соус почне набувати консистенцію нежирного майонезу. Вимикаємо блендер.

Наш сонячний соус готовий до вживання. Смачного!




Статті та рецепти

  • Розпочинаємо сезон барбекю!

    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного та смачного URBAN BBQ — сучасного відпочинку з м’ясом на відкритому повітрі, терасі чи просто у дворі. Замовляйте відбірне мариноване м’ясо, соковиті стейки, авторські соуси, напої та насолоджуйтеся легкою атмосферою справжнього міського барбекю!

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.