Фарширований антрекот по-австрійськи
Поділитися:

Фарширований антрекот по-австрійськи

Фаршированный антрекот по-австрийски.jpg

Інгредієнти:

Приготування:

  1.  М'ясо порізати стандартними шматками на антрекот.  Ретельно відбити. Краї кожного шматка трохи надрізати.

  2.  Кожен шматок змастити сіллю, перцем.  Викласти на гарячу пательню та смажити 5 хвилин.

  3.  Картоплю почистити і відварити. Її не можна переварити, краще залишити її напівсирою.  Це дозволить краще нарізати овоч і доготувати його на пательні разом з антрекотом. Відварену картоплю нарізати кубиками.

  4. Бекон необхідно нарізати кубиками.  Перемішати з картоплею. У суміш додати сіль, мелений мускатний горіх і перець.

  5. Відварити яйця і нарізати дрібно.  Нашаткувати свіжу петрушку. Яйця і петрушку з'єднати із картоплею і беконом.  Додати в начинку сметану. Ретельно перемішати.

  6. На антрекоти викласти начинку і загорнути в невеликі рулети.  Зафіксувати ниткою або зубочистками.

  7. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити її на пательні. На цибулю викласти згорнуті рулети антрекота.

  8. Вилити на пательню біле вино і тушкувати страву 1 годину.  Пательню накрити кришкою. Обов'язково стежити, щоб м'ясо не пригоріло.  За потребою, додати води.

  9. Фарширований антрекот подається з гарнірами.  

Смачного!


Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.