Домашній майонез без яєць
Поділитися:

Домашній майонез без яєць

Домашний майонез без яиц.jpg

Інгредієнти:

  • Борошно - 1 скл.
  • Оливкова олія - ​​8 ст. л.
  • Лимонний сік - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 2-3 ст. л.
  • Сіль - 2-3 ч. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Вода - 3 скл.

Приготування:

1. Борошно вищого ґатунку просіюємо крізь сито, висипаємо у каструлю.

2. Потрібну кількість води кип'ятимо та охолоджуємо. У каструлю з борошном наливаємо 3 столові ложки вже охолодженої води. Ретельно перемішуємо та залишаємо на 2 хвилини.

3. Туди ж виливаємо решту води, ставимо суміш на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню та залишаємо заготовку, доки вона не прохолоне.

4. Охолоджену оливкову олію вливаємо в чашу блендера, додаємо гірчицю, лимонний сік, сіль та цукор. Збиваємо.

5. Не зменшуючи обороти, маленькими порціями вливаємо суміш із борошна та води. Збиваємо ще 2 хвилини.

Майонез готовий до вживання. Смачного!


Для приготування домашнього майонезу Ви можете замовити у нашому магазині:

Соус натуральний гірчичний до м'яса


Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.