Домашній майонез без яєць
Поділитися:

Домашній майонез без яєць

Інгредієнти:

  • Борошно - 1 скл.
  • Оливкова олія - ​​8 ст. л.
  • Лимонний сік - 3 ст. л.
  • Гірчиця - 2-3 ст. л.
  • Сіль - 2-3 ч. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Вода - 3 скл.

Приготування:

1. Борошно вищого ґатунку просіюємо крізь сито, висипаємо у каструлю.

2. Потрібну кількість води кип'ятимо та охолоджуємо. У каструлю з борошном наливаємо 3 столові ложки вже охолодженої води. Ретельно перемішуємо та залишаємо на 2 хвилини.

3. Туди ж виливаємо решту води, ставимо суміш на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню та залишаємо заготовку, доки вона не прохолоне.

4. Охолоджену оливкову олію вливаємо в чашу блендера, додаємо гірчицю, лимонний сік, сіль та цукор. Збиваємо.

5. Не зменшуючи обороти, маленькими порціями вливаємо суміш із борошна та води. Збиваємо ще 2 хвилини.

Майонез готовий до вживання. Смачного!


Для приготування домашнього майонезу Ви можете замовити у нашому магазині:

Соус натуральний гірчичний до м'яса

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.