Баранячі реберця з зеленим горошком
Поділитися:

Баранячі реберця з зеленим горошком

Бараньи ребрышки с зеленым горошком.jpg

Інгредієнти:

  • Баранячі ребра – 12 шт.
  • Зелений горошок – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Вершки – 100 мл
  • Свіжа зелень – пучок
  • Спеції, сіль та перець – за смаком

Приготування:

1. Ребра обсмажуємо на сковороді на вершковому маслі з кожного боку до появи золотистої скоринки.

2. Обливаємо окропом консервований або заморожений зелений горошок і  змішуємо з вершками та дрібно нарізаною зеленню.

3. Викладаємо на тарілку соус-гарнір із зеленого горошку та реберця.

4. Готову страву солимо та додаємо свіжозмелений перець безпосередньо перед подачею, щоб м'ясо не віддало сік завчасно.

5. Прикрашаємо страву свіжою зеленню.


Подаємо до столу. Смачного!




Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.