Баранячі реберця з зеленим горошком
Поділитися:

Баранячі реберця з зеленим горошком

Бараньи ребрышки с зеленым горошком.jpg

Інгредієнти:

  • Баранячі ребра – 12 шт.
  • Зелений горошок – 500 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Вершки – 100 мл
  • Свіжа зелень – пучок
  • Спеції, сіль та перець – за смаком

Приготування:

1. Ребра обсмажуємо на сковороді на вершковому маслі з кожного боку до появи золотистої скоринки.

2. Обливаємо окропом консервований або заморожений зелений горошок і  змішуємо з вершками та дрібно нарізаною зеленню.

3. Викладаємо на тарілку соус-гарнір із зеленого горошку та реберця.

4. Готову страву солимо та додаємо свіжозмелений перець безпосередньо перед подачею, щоб м'ясо не віддало сік завчасно.

5. Прикрашаємо страву свіжою зеленню.


Подаємо до столу. Смачного!




Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.