Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії
Поділитися:

Велике оновлення: 9 нових наборів для компанії

Оголошуємо новий гастросезон у «М`ясторія»! З 1 квітня запускаємо цілих 9 нових боксів для компаній! Нові страви, покращені соуси, авторські маринади — тепер ваші вечірки та зустрічі з рідними стануть ще смачнішими та яскравішими!

Коли варто замовити готовий набір для компанії?

  • коли чекаєте на гостей, а часу на приготування немає;
  • на святковий стіл, щоб отримати банкет з доставкою;
  • на природу чи пікнік, адже бокси зручно транспортувати…

Або без жодного приводу, коли хочеться скуштувати асорті найпопулярніших страв з відбірного м`яса, доповнені гарнірами та соусами. Адже наші нові бокси — це і є привід для того, щоб зібрати друзів! Не гайте часу, щоб отримати найсмачніші враження!

NEW! Оновлені бокси від «М`ясторія»

Бокс «Томлене м`ясо»

Томлена яловича шия у соусі Барбекю, яловичі щоки, томлені з овочами й обгорнені у пасту з томатів пелаті, свинячі ребра BBQ, томлений бріскет з мармурової яловичини у пікантному маринаді, капуста карі, гірчичний огірок, чабата, соуси Фірмовий до шашлику та Часниковий з тахіні.
Вага: 1400/160/160/80 г.

Бокс Томлене м'ясо-01.jpg

Бургер бокс-01.jpg

Бургер-бокс

Класичний бургер з преміальною яловичиною Абердин; Бургер Dry-aged з витриманою яловичиною сухої витримки; Бургер з томленою яловичиною; Бургер з індичкою, копченим сиром та сальсою з печених перців, картопля фрі, соуси Сирний, Світ-чилі майо та Гірчичний.
Вага: 1470/320/160 г.


Бокс «Міт роли»

Рол Фелікс запечений з тартаром, рол Футомакі з куркою, рол Філадельфія з ростбіфом, рол Футомакі з томленою яловичиною, гункан з тартаром, васабі, імбир маринований, соус соєвий.
Вага: 1500/150/200 г.


Бокс Meat roll_01.jpg

Бокс BBQ_01.jpg

Бокс «М`ясне BBQ»

Ковбаски варено-копчені з в`яленими томатами, свинячі ребра BBQ, томлений яловичий бріскет з соусом Барбекю, курячі ніжки «Лолліпоп», запечені у спеціях, капуста карі, огірок гірчичний, чабата цільнозернова, соус Фірмовий до шашлику.
Вага: 1200/160/160/80 г.


Бокс «Азійський»

Курячі крильця в маринаді на основі соєвого соусу та Унагі, курячі крильця в маринаді Карі, якіторі з курячого стегна в гострому маринад; якіторі зі свинячого ошийка в маринаді Барбекю, якіторі з яловичини, маринованої з зеленню, батат фрі, печериці на грилі, соуси: Світ-чілі майо, Чимічурі.
Вага: 1100/290/80 г.


Бокс Азійський_01.jpg

Бокс Гриль № 2_01.jpg

Гриль-бокс №2

Запечене до золотистої скоринки курча, шашлик зі свинини BBQ, люля-кебаб з баранини, бейбі картопля фрі, помідори чері гриль, лаваш з фетою та зеленню, соуси: Аджика, Лабне з фети та Часниковий з тахіні.
Вага: 1100/350/80/180/120 г.


Гриль-бокс №3

Курячі ніжки «Лолліпоп», запечені у спеціях. ребра зі свинини, томлені в соусі «Татакі», бейбі картопля фрі. кукурудза на грилі, соуси: Фірмовий до шашлику та Часниковий з тахіні.
Вага: 900/250/130/80 г. 


Бокс Гриль № 3_01.jpg

Стейк бокс-01.jpg

Стейк-бокс

Стейк Рібай вологої витримки, стейк зі свинини в прованському маринаді, стейк з індички в пряному маринаді; кістковий мозок під соусами Унагі та Чимічурі з карамелізованою цибулею, помідори чері на грилі, цибуля марс на грилі, чабата, соуси: Чимічурі, Трюфельний айолі, Аджика.
Вага: 1650/150/120 г.


Бокс «М`ясні закуски»

Карпачо з витриманої яловичини з пармезаном та руколою, тартар з яловичини з перепелиним яйцем, вітелло тоннато з каперсами та руколою, соуси: Тонато та Карпачо.
Вага: 600 г. 


Бокс Крудо_01.jpg

Як замовити бокси для компанії?

З 1.04.2024 замовляйте нові позиції на сайті, в мобільному застосунку або чат-боті. Ви маєте можливість отримати своє замовлення в одному з фірмових магазинів-ресторанів чи обрати кур`єрську доставку Києвом та областю на зручний день та час. Будь ласка, врахуйте, що бокси потребують 1-2 години для приготування, тому плануйте замовлення завчасно.

Товари

1850
1
1350
1
1995
1
1850
1
1800
1
2450
1

Статті та рецепти

  • Котлета по-київськи: смак традицій
    Найбільш київська, найбільш куряча і, мабуть, найбільш відома котлета — цій страві можна присвятити почесне місце у столичному гастромаршруті. Скуштувати страву просто зобов`язаний кожен турист, а вміти приготувати котлету по-київськи — мастхев для кожного українця.
  • СезON барбекю в «М`ясторія»!
    «М`ясторія» підготувала все для вашого комфортного і приємного барбекю! Плануєте відпочинок на природі? Замовляйте все необхідне і насолоджуйтеся приємною компанією!
  • Страва з вогником: чилі кон карне
    Гаряче, ароматне і пікантне м`ясне рагу з овочами може не лише зігріти мексиканським колоритом, але й порадувати простотою приготування! Рецепт, традиційні секрети приготування та поради від шефа ми зібрали в одній статті!