Церемонія ребер у М`ясторії
Поділитися:

Церемонія ребер у М`ясторії

Церемонія ребер у М'ясторії

Хто бував у ресторанах «М'ясторії», той знає: ми з великою увагою підходимо до подачі всіх страв. А фірмові ребра в «М'ясторії» заслуговують на особливе ставлення. Авторський маринад, обсмажування на грилі та 5-7 годин томлення дають ніжну, соковиту яловичину з хрусткою скоринкою. Правильно підібрані соуси розкривають чудовий смак та аромат м'яса. Цей кулінарний шедевр вимагає особливої ​​подачі.

Тому в ресторанах «М'ясторії» можна замовити не просто ребра, а цілу презентацію для всіх гостей, яку прозвали «Церемонією ребер».

Наші кухарі урочисто виносять іще гарячі ребра на великій дошці в зал, де вже чекає прикрашене блюдо. Шеф обережно відокремлює м'ясо від кістки, поки під дошкою клубиться пара від сухого льоду. Чарівне видовище!

Церемония ребер 1.JPG

М'ясо щедро поливається соусом, і кухар укладає його на тарілки. Офіціанти розносять гостям ніжну м'якоть ребер разом із печеною картоплею та овочами. Кожен у ресторані може скуштувати наше м'ясо. Не вірите? Приходьте до «М'ясторії» і запитайте офіціанта про «Церемонію ребер». Не пошкодуєте!
церемония ребер 2.jpg

Чекаємо Вас в наших ресторанах:

Статті та рецепти

  • Святкове передзамовлення до Великодня
    Великдень – це свято, що дарує тепло й особливі моменти поруч із найріднішими. Час, коли за столом збираються найближчі люді, а рідні традиції наповнюють все затишком і щирістю. Передзамовлення від «Мʼясторія» дозволяє насолоджуватися святом без зайвих турбот.
  • Новинки у лінійці «Томлене м`ясо» від «М`ясторія»
    «М`ясторія» ні на хвилину не зупиняється, щоб продовжувати дивувати вас новинками. Цього разу представляємо не один, а цілих три продукти з лінійки «Томлене м`ясо». Ніжна томлена курка в азійському, гостро-солодкому та карі соусах.
  • Графік роботи у Новорічні свята
    Графік роботи магазинів-ресторанів «М`ясторія» під час Новорічних свят.