Церемонія ребер у М`ясторії
Поділитися:

Церемонія ребер у М`ясторії

Церемонія ребер у М'ясторії

Хто бував у ресторанах «М'ясторії», той знає: ми з великою увагою підходимо до подачі всіх страв. А фірмові ребра в «М'ясторії» заслуговують на особливе ставлення. Авторський маринад, обсмажування на грилі та 5-7 годин томлення дають ніжну, соковиту яловичину з хрусткою скоринкою. Правильно підібрані соуси розкривають чудовий смак та аромат м'яса. Цей кулінарний шедевр вимагає особливої ​​подачі.

Тому в ресторанах «М'ясторії» можна замовити не просто ребра, а цілу презентацію для всіх гостей, яку прозвали «Церемонією ребер».

Наші кухарі урочисто виносять іще гарячі ребра на великій дошці в зал, де вже чекає прикрашене блюдо. Шеф обережно відокремлює м'ясо від кістки, поки під дошкою клубиться пара від сухого льоду. Чарівне видовище!

Церемония ребер 1.JPG

М'ясо щедро поливається соусом, і кухар укладає його на тарілки. Офіціанти розносять гостям ніжну м'якоть ребер разом із печеною картоплею та овочами. Кожен у ресторані може скуштувати наше м'ясо. Не вірите? Приходьте до «М'ясторії» і запитайте офіціанта про «Церемонію ребер». Не пошкодуєте!
церемония ребер 2.jpg

Чекаємо Вас в наших ресторанах:

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.