Стейки від бренд-шефа: мистецтво смаків
Поділитися:

Стейки від бренд-шефа: мистецтво смаків

Немає нічого простішого і водночас складного, як приготування ідеального стейка. Тижні дозрівання, ретельна підготовка м`яса, температурний режим, суворий таймінг для бажаного рівня просмажування… Класичний рецепт вимагає досвіду та кулінарних навичок. 

Проте приготувати усім знайомий стейк унікальним і вишуканим способом, по-новому розкрити відтінки його смаків і подарувати нові гастрономічні враження — це справжній талант та кулінарне мистецтво. Таким відкриттям стали стейки на грилі від бренд-шефа «М`ясторії». 

Чим відрізняються від звичайних стейків гриль?

Для стейків від бренд-шефа ми використовуємо ту ж преміальну яловичину, яка має ідеальний рівень мармуровості та витримується вологим способом від 14 до 21 дня. Сировину ми отримуємо від надійних фермерських господарств, де тварини отримують бездоганний догляд та натуральне харчування, а м`ясо проходить кілька етапів контролю якості.

стейки від бренд-шефа1.jpg

Головна відмінність між стейками від бренд-шефа та стейками з категорії «Гриль-меню» полягає лише в способі приготування. Якщо для класичних стейків кухарі «М`ясторії» використовують лише дрібку солі та чорного перцю, то стейки від шефа — це синтез кулінарної фантазії,багаторічного досвіду та місяців підготовки.

Якщо ви бажаєте відкрити для себе стейки з нового боку й закохатися у них ще раз — бренд-шеф «М`ясторії» готовий подарувати для вас тур в світ оригінальних смаків. Ми гарантуємо, що ідентичних стейків ви не скуштуєте в жодному іншому ресторан не лише Києва, а й усієї країни.

3 авторські рецепти від бренд-шефа «М`ясторії» 

Стейк у каві гриль

Стейк_у_каві (1).jpg

Найпопулярніший у світі стейк Рібай майже неможливо приготувати за оригінальним рецептом: яких лише спецій, соусів та додаткових інгредієнтів не додавали до нього, щоб надати страві унікального характеру. Проте шеф «М`ясторії» зумів здивувати й порадувати справжніх гурманів.

Перед приготуванням стейк Рібай витримується до трьох тижнів у вакуумі з температурою 2-4℃. Безпосередньо перед приготуванням він обгортається меленими кавовими зернами сорту Коламбія Супремо — одним із найкращих видів арабіки, вирощеним на схилах гір. 

Стейк смажиться в хоспері, а його смак доповнюють овочі на грилі. Кавові зерна надають страві унікального аромату та насичують стейк винно-фруктовими нотами смаку.

Стейк Пеппер гриль

Стейк_Пеппер (1).jpg

Високий ступінь мармуровості, тривалий процес дозрівання і авторська суміш перців — у цій страві досконалий кожен елемент. Преміальний стейк Рібай з мармурової яловичини найвищого ґатунку здобув шалену популярність завдяки соковитості, смаку та ніжності. Додайте до цього авторську суміш з трьох видів перцю і отримаєте той самий стейк, який закохує з першого погляду.

Стейк проходить повний процес вологої витримки, щоб повною мірою розкрити свій смак та аромат. Перед приготуванням кухарі «М`ясторії» змащують його вершковим маслом та обгортають в суміш з трьох духмяних перців. Спеції перемелюють безпосередньо перед приготуванням, щоб зберегти максимум відтінків аромату.

Страва подається з обсмаженими на грилі кукурудзою, печерицями, а також ароматною сумішшю спецій. Можете не хвилюватися про гостроту, духмяний перець надає страві виключно легкої пікантності та неповторного аромату. 

Стейк Баттер Пеппер гриль

Стейк_Баттер_Пеппер (1).jpg

Батерстейк — це ексклюзивний стейк, який вирізняється не лише оригінальним виглядом, а й унікальним способом дозрівання. Щоб мармурова яловичина набула абсолютно унікальних смакових якостей, її обгортають у шар вершкового масла за особливою технологією. 

У дуеті з фермерським вершковим маслом стейк проходить повний процес дозрівання та ферментації. Суха витримка у камері з гімалайською сіллю протягом не менше 10 днів дозволяє стейку отримати нові ноти смаку, стати винятково ніжним і соковитим.

Перед приготуванням стейк баттер обгортається в суміш ароматних перців (червоний, чорний, білий) та смажиться в хоспері. Під час приготування масло розтає та насичує собою мармурову яловичину, даруючи їй неперевершену текстуру та багатий смак.

Ресторанна страва на відстані одного замовлення

Тепер скуштувати справжній витвір кулінарного мистецтва можна у себе вдома. Вишукана вечеря, поживний обід, святковий стіл чи зустріч з друзями — стейки від бренд-шефа стануть чудовим варіантом для будь-якої нагоди. 

стейк на грилі1.jpg

Для того, щоб отримати стейк від бренд-шефа, достатньо просто оформити замовлення на сайті, в застосунку або чат-боті. Обирайте бажаний вид просмажування і наші кухарі приготують стейк спеціально для вас.

Авторські рецепти, якісні інгредієнти та фірмові секрети приготування подарують можливість змінити ваші уявлення про стейк. А ретельне пакування та швидка доставка гарантують, що страва потрапить до вашого столу гарячою та соковитою. 

Товари

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.