Нова «М`ясторія» — буде смачно!
Поділитися:

Нова «М`ясторія» — буде смачно!

Лівий берег — приготуватися! Зустрічайте найочікуванішу прем`єру цієї весни від «М`ясторія»! Новий заклад у форматі «М`ясторія» Meat Bar уже готовий до відкриття!

У меню та сама шаурма, яка вже підкорила Київ, бургери, фірмові стейки, набори для компанії, сніданки та багато іншого. Також на вас чекатимуть готові страви у форматі grab-and-go та фірмові м`ясні позиції й напівфабрикати від «М`ясторія», з якими готувати, як шеф, може кожен.

Уже 17 травня запрошуємо вас на святкове відкриття за адресою вул. Євгена Сверстюка, 6В (ЖК «Галактика»). Будемо знайомитися, дегустувати стейки на гриль-вечірці та куштувати фірмові страви. 

Адреса:

м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 6В (ЖК «Галактика»)

Початок:

17 травня о 18:00.

Переглянути меню можна за посиланням.

Статті та рецепти

  • Як обрати сковороду або гриль-пательню для стейків
    Секрет ідеального стейку – не лише у якісному м`ясі, а й у правильній сковороді. Навіть найкраща яловичина від «М`ясторія» не розкриє свій потенціал, якщо готувати її на тонкому або холодному посуді. У цій статті розповідаємо, яку сковороду обрати для стейків, чим відрізняються типи пательнь і як за ними доглядати, щоб вони служили десятиліттями.
  • Стейки в домашніх умовах: помилки, яких припускаються 8 із 10 людей

    Здавалося б, приготувати стейк вдома – це просто: м`ясо, сковорідка, спеції. Але на практиці 8 із 10 людей отримують пересушений, жорсткий або «сіруватий» шматок замість соковитого стейка ресторанного рівня. Бренд «М`ясторія», що спеціалізується на преміальній яловичині, розповідає, як приготувати стейк вдома правильно.

  • Як обрати мармурову яловичину: маркування, витримка, ступінь мармуровості
    Мармурова яловичина – це не просто м`ясо, а символ справжнього гастрономічного задоволення. Саме вона вважається еталоном для стейків, адже має неповторну структуру, соковитість і смак. Але не кожна яловичина, навіть на вигляд якісна, може вважатися мармуровою. Бренд «М`ясторія» ділиться експертними порадами, які допоможуть вам зробити правильний вибір і насолоджуватись м`ясом ресторанного рівня – вдома.