Масниця у «М`ясторія»
Поділитися:

Масниця у «М`ясторія»

Ми вже готові до Масниці, а ви? Наближається той тиждень у році, коли млинці не лише можна, але й потрібно готувати, куштувати та пригощати ними близьких. Ми потурбувалися, щоб ви могли насолоджуватися млинцями з різноманітними начинками у наших магазинах-ресторанах чи мали змогу приготувати страву вдома за кілька хвилин.

Спеціально до Масниці ми підготували чотири ресторанні версії фірмових млинців:

  • млинці з фермерською курятиною і грибами, які ми подаємо зі сметаною та аджикою;
  • млинці з солодким фермерським сиром і родзинками, прикрашені медом, виноградом та м`ятою зі сметаною;
  • млинці з яловичиною, доповнені сметаною та аджикою;
  • млинці з яблуком та родзинками, декоровані медом, ромовими горішками кеш`ю та свіжою м`ятою зі сметаною.

А також ви можете замовити чотири улюблені види охолоджених млинців, щоб розігріти вдома у зручний момент. Щедра порція начинки, тонкі млинці із заварного тіста, ручна робота — все, як удома і навіть трохи краще!

Статті та рецепти

  • Відкриття серпня від «М`ясторія»!
    У серпні «М`ясторія» стає ще ближчою до вас! Ми продовжуємо розширювати гастрономічні горизонти і цього разу готові порадувати вас новою локацією у самому серці Києва. Зустрічайте новий Meat Bar від «М`ясторія» на Подолі!
  • Суп з фрикадельками: три домашні рецепти
    «М`ясторія» знає, що магія вишуканих страв у простоті. Тому ми вже готові довести, що суп з фрикадельками може стати вашою новою улюбленою першою стравою. Обирайте рецепт і переконайтеся самостійно!
  • Курячі стріпси: готуємо хрумку курочку
    Відомий фастфуд стане чудовим варіантом для зустрічі з друзями чи сімейного перегляду фільму. Стріпси можна куштувати як самостійну страву, доповнивши соусами та гарніром, чи приготувати з ними сендвічі, бургери, салати й інші страви. Обирайте рецепт до смаку й отримайте приємні емоції від приготування домашніх стріпсів.