Набір «Люля-кебаб із баранини Shock Freeze» (750 г)
Люля-кебаб – ковбаски з ароматної рубаної баранини з жирком та прянощами на шампурі. Їх їдять на Кавказі, у Середній Азії та Туреччині. «М`ясторія» взяла найкраще від усіх рецептів і готує для вас в міру соковитий, пряний люля-кебаб. Шокова заморозка зберігає весь сік, багатий смак та аромат м`яса та приправ. Дайте кебабу розморозитись і приготуйте, коли захочеться!
Состав:
- свіжа баранина
- відбірна яловичина
- лук ріпчастий
- курдючний жир
- сіль і спеції (часник, перець, зіра)
Кількість порцій: 6
На Сході люля-кебаб подають із зеленню та лавашем. Не будуть зайвими овочі на грилі, рум`яна печена картопля, полента з кукурудзяної крупи або свіжий салат. Страва чудово ладнає з соусами: наприклад, дзадзікі, сацебелі, томатним, перцевим, сливово-горіховим або часниковим.
Три приводи замовити набір «Люля-кебаб із баранини Shock Freeze» в мережі магазинів М`ясторія:
- рецепт, натхненний традиціями Сходу
- 100% гарантія якості та свіжості м`яса
- кебаб щойно з печі — найсмачніший
Кожен народ має свій рецепт кебабу. Сербські чевапчичі та болгарські кебабчети зі свинини, іранський рибний кебаб, індійський рішмі-кебаб із курчати — та сама страва, але в різних народів. Найкраще м`ясо для оригінального люля-кебабу — бараняча нога. Азербайджанці люблять соковитіші кебаби з мінімумом прянощів і зелені. Грузини та вірмени кладуть менше жиру, додають кінзу та ароматні спеції. У будь-якому випадку люля-кебаб виходить ніжним та запашним.
Замовляйте люля-кебаб шокового заморожування на сайті «М`ясторії» – і ми привеземо охолоджені ковбаски до вашого порога. Вам залишиться тільки підсмажити їх та з`їсти. Пам`ятайте: східні традиції дозволяють облизувати пальці та голосно хвалити страву!